2012-07-30 Summer deluxe!


Oh, då var man på svensk mark igen! Känns förstås tråkigt att hamna här där det spöregnar vid ens ankomst och människor är mest rädda för varandra, men sen har jag ju aldrig varit en bra ambassadör för Sverige (förutom när det kommer till hur bra ställt vi har det här med rättigheter, socialt nät etc men det är en annan sak) så jag kanske inte ska gå in på det allt för mycket hehe.

Hur går det för er och alla planer för sommaren? Sen vi sist hördes har jag tagit mig till Göteborg på ett Madonna-tåg för att se den gamla tanten som fortfarande har energi som en tonåring, hamnat i Mallorca för att sola, bada och dricka bubbel på en balkong med en alldeles för låg kant (!!!), åkt på kryssning till Tallinn och njutit av det coola industri-romantiska stadsdelen Rotermann, hälsat på lillasystern och hennes nya lägenhet i Gävle, och sen hm.... ja just ja hamnat i Italien, Spanien och Frankrike via en kryssning i Medelhavet. Underbart har det varit! Speciellt kryssningen; alltså det var sex nätter av festande, sex dagar av delicious mat (alltså italiensk mat... så god!!!), sex dagar av solande vid en pool och flera dagar av strosande i spännande städer. 

Kryssningen började i Marseille och det var en hemsk stad för att vara en del av den franska rivieran... Ugly much! Men vi fann baguetter, och inte vilka baguetter som helst heller, nej det skulle vara de certifierade (!). I Napoli åt vi certifierade pizzor (!) som var så goda att jag dog lite och hamnade i food heaven. För er som har sett Eat Pray Love så var vi alltså på den restaurangen där Julia Roberts sitter och äter. 
Hur som helst när vi kom till Ibiza och en strand var det så sjukt varmt att ingen av oss klarade att vara i solen, utan man ville mest ligga i solen och dö lite. 
I Taormina (fantastisk liten stad på Sicilien) njöt vi mest av utsikten och maten.

Ja, det är helt enkelt för mycket att berätta men jag kan säga att La Demence Cruise verkligen levererade och min sommar har varit fantastisk än så länge. Från och med idag blir det tillbaka till en viss form av vardag igen; gym, plugg inför en tenta i Gbg, hämtat ut presspass till Pride-veckan, skriva klart ett reportage och ja en massa annat skoj. Ses!

Publicerad av Cristoffer kl 18:57
Taggar:


0 Kommentarer
Kommentera