2012-04-26 Event-maraton


Med Lily ColeHur många event klarar en liten kropp? Det är frågan som antagligen inte fick ett svar igår, men jag försökte. Hit och dit mellan tre stycken och sen tillbaka till ena. 

Det började med PR Jung som bjöd in till Grönstedts (konjak) event som hadeJimmy Dermott (fantastisk cocktailmaster), han var den som blandade ihop den där drinken gjord på smör och entrecote-fett. Denna gång blev det olika drinkar på konjak som smakade ganska starkt faktiskt. Den mest goda var den gjord på half&half (grädde och mjölk), ja man är ju lite lättköpt när det smakar nästan milkshake... 
Detta event började oskyldigt men när folk började känna av konjaken så började det tjoas och ha sig i den lilla lokalen som  vi var på. Trevligt var det och när vi skulle gå fick vi en generös goodiebag med ett set för att kunna blanda ihop drinkar - tack!Vidare till nästa ställe blev Brandstationen där Herr Judit firade tre år med lite cider och trevlig stämning. Det känns lite som om man står i mormors förråd där inne haha :)

Sedan stack vi till Bodyshop där Lily Cole (internationell modell och skådespelerska) fanns framför kameran. En sådan enormt lång kvinna att hon faktiskt hela tiden stod ut den lilla folksamlingen som fanns där. Det serverades gott tilltugg med champagne. I goodiebagen fick i deras krämer och annat för en torr hud som man själv har ibland, haha. Mycket trevligt! Vi stod där ganska länge innan vi bestämde oss att gå tillbaka till Herr Judit för att inte verka vara stalkers. Den festen skulle fortsätta på ett hotell på Ömalm men vi drog vidare till torget istället, och sedan hem.  En mycket trevlig kväll! 

Publicerad av Cristoffer kl 20:15
Taggar:


0 Kommentarer
Kommentera