2012-02-02 Oh those dancing days


Modeveckan gick snabbt förbi, ja att det ens kan kallas för "vecka" då det bara är i dagarna tre... Men det har varit kul, men mest intressant. För vart är moderapporterandet i sig på väg? Idag sitter bloggare på front row med sina iPhones och babyfaces, och har ingen utbildning i ryggen. Ändå har de hamnat där, och de är ju oftast inte ensamma heller. Nej, det sprider sig ibland dessa få platser, och sedan när showerna är över dyker deras andra stimmedlemmar som rör sig mot baren för vin och tömmer den snabbt. 

... Och man står där och undrar. För bloggarna må ta många bilder, men de skriver inte mycket om visningarna, så för modeskaparna (eller snarare de från de olika byråerna som bjuder in folk) valet att antingen låta de som har förkovrat sig i utbildning och praktiskt arbete att ta platserna eftersom de kommer att skriva en mer djupgående artikel och sätta det i större perspektiv, eller låta de purfärska som har många udda followers på internet ta platsen eftersom de kommer nå ut till fler. Eller vad säger ni?

Fick tråkiga bilder på telefonen så får sen när jag hittar någon att ladda upp. Ja, man är ju stuck med en Blackberry nu då min iPhone har blivit stulen, ugh... Inte kul. 

PS. Jag har inte gått normalt idag för att jag har haft en enorm träningsvärk i benen efter att ha gått loss på leg press-maskinen med 150 kg på gymmet.

Publicerad av Cristoffer kl 2:06
Taggar:


0 Kommentarer
Kommentera