2012-01-31 Fashion Week - bring it on!


Ja, modeveckan har kickat igång med klirrande kristallglas som skålas och en massa blixtrande kameramobiler som bloggade direkt på plats under visningarna. Jag besökte Atelier där Absolut Vodka introducerade en drink collection, och där Dagmar (vinnare av Guldknappen 2011) även visade sin kollektion. Stället var fantastiskt inrett, och var menat att presenteras som ett koncept, en lägenhet i stil med grått/betong/modern-stil. 

Men låt mig få ta och berätta om deras speciella drink Absolut Lechery... Den är alltså gjord på bland annat smör och nersmält entrecôtefett! Det låter ju helt crazy och den ser ut som det låter, men den smakade helt fantastiskt gott! Dricker jag gärna igen.

Efter detta drog vi till Kungsträdgården där Safilo skulle ha deras visning. Emma Sjöberg deltog och jag hälsade på henne backstage. 

Sist ut blev Oscar Jacobssons visning på Berns. Deras höstkollektion följde idén "Mr. Hyde & Dr. Jekyll" – människans goda såväl som onda sida. Det var fullt med folk på denna sista  visning och efteråt minglades det ikapp med skålandet. Ja, en helt vanlig dag på modeveckan. 

Imorgon blir det mer minglande lite här och där. Ciao!
Publicerad av Cristoffer kl 23:53
Taggar:


0 Kommentarer
Kommentera