2012-01-26 Livet utifrån tre saker


När det kommer till presentation av en själv blir det alltid spännande; man tänker "hur ska jag presentera mig denna gång?" för så är det ju i vårt liv: vi spelar olika roller vare sig det handlar om att vara anställd, ett syskon, kompis, elev eller något annat. Och alla dessa roller gör livet mer spännande förstås.

Men när det handlar om hur jag ser mig själv, den grund-definitionen, så brukar jag numera ha tre saker som jag utgår mitt liv utifrån: metropoler, upplevelser, och kultur(krockar).

Metropoler
för att jag älskar metropoler med dess kreativa stämning, spännande individer som är mitt uppe i deras mest sprudlande period i livet, och för alla de möjligheter som finns där. Det är en av många anledningar till att jag har bott i Tokyo och New York en längre tid. 

Upplevelser för att det är det som gör en starkare, ger en erfarenhet, och ett nytt perspektiv på livet. Jag brukar ofta slänga mig in i saker för att bredda mitt sinne med nya värderingar. 

Kulturkrockar älskar jag! Stunder då man verkligen ser att man har nått en gräns i ens egna normer, och inser att man har så mycket kvar att lära. Man är newbie på ett nytt territorium, och man kan få många skratt. Livet i Japan innebar många roliga kulturkrockar, haha. 

Till vilka tre saker skulle du summera ditt liv handlar om?

/Christoffer Wiklöw
 
 

Publicerad av Administratör kl 2:22
Taggar:


2 Kommentarer


john säger:

U4FKVy http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com

den 11 april 2014, kl 3:28
K säger:

Roligt med en blogg, och fin hemsida.

den 27 januari 2012, kl 9:57


Kommentera