2012-10-24 Arenor och skybarer
Friends Arena

Blåa linjen går som normalt igen, hurra!
Med tanke på hur många som jobbar i området är det nog många tiotusentals pendlare som får en lite längre sovmorgon. För mig gör det ingen större skillnad då jag tar bussen till Helenelund och där tar tåget ner till Södertörn där jag pluggar just nu. Helt på andra sidan stan, så det blir en hel del dötid pendlandes. 

I helgen är det invigning av Friends Arena två stationer bort (en promenad bort från Näckrosen), och jag var förbi där idag för att se hur det ser ut. Hela området Arenastaden är klar först 2025 och verkar bli en storsatsning  världsklass. Jag är intresserad av skybaren som de kommer öppna i hotellet med runda fönster (ritat av, förstås, Gert Wingårdh) nästa år. I den arenan kommer de ha Melodifestivalen nästa år, och andra stora evenemang. Men inte alltför snart därpå öppnas Tele 2 Arena (vilket tråkigt namn) – det verkar vara storsatsning på arenor i Stockholm just nu? För att vara en rätt så liten stad ändå liksom :). Tele 2 Arena


Nej, nu blir det läggdags tidigt för jag har gruppmöte imorgon tidigt och jag är inte direkt en morgonmänniska... Det får bli en väldigt stark kopp kaffe direkt när jag kliver upp.
Publicerad av Cristoffer kl 23:07
Taggar:


0 Kommentarer
Kommentera