2012-10-21 Gymrutiner
Jag gymmar varannan dag,
 och funderar på att börja gymma nästan varje dag igen, om jag ser till att variera muskelgrupperna förstås. Att träna för mig är ett skönt break från allt annat tankearbete som oftast är stillasittande, och då istället ha ett hårt fysiskt pass på ett gym är skönt. Speciellt nu när det är så mörkt ute. Just nu tränar jag på Fitness 24 Seven men funderar på att byta då jag är seriöst med träningen – på F24/7 brukar det vara folk som mest hänger (?), inte torkar maskinerna efter sig eller för få maskiner. Närheten till gymmet är också mycket viktigt. Och att SATS därför snart öppnar i Kista Galleria (14:e november) känns väldigt lockande. Kanske kan man få pröva på att gymma där någon gång, och sedan bestämma sig?

Annars så blir det gym idag och just nu har jag kört fast i leg press där jag tar 200 kg – tyngre vikter finns inte i maskinen. Så det är egentligen dags att gå vidare till knäböj men när jag har gjort det med kettlebells har jag alltid fått fel ansträngning! Jag får krupp på den övningen! Skivstången vet jag inte hur jag ska använda, blir fel ansträngning där med. F24/7 saknar instruktörer (förutom en timme i veckan), tyvärr. 
Som kosttillskott dricker jag proteinshakes morgon, lunch och innan jag lägger mig ( http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/serious-mass-5455-g ). Och glöm inte bort att sova tillräckligt för att kunna bygga muskler! :)
 

Publicerad av Cristoffer kl 16:09
Taggar:


1 Kommentarer


Jennabel säger:

Could you write about Phyciss so I can pass Science class?

den 13 december 2012, kl 14:26


Kommentera