2012-10-03 Mm, mat!
Yakiniku med ris


Mm, häromdagen gick jag förbi Food Court när jag var hungrig och kunde förstås inte hålla mig från dofterna och var tvungen att köpa något på en gång. Ibland träffar jag pappa här och då blir det en japansk yakiniku (skivad entrecote med ris och god sötsalt sås) på "ikki" (visste ni att det betyder "botten upp/drick, drick!" på japanska? Den frasen har jag använt många gånger i Tokyo med de tokiga japanska vännerna), men oftast blir det en giros (skivad kött med stark sås, klyftpotatis och sallad) från den grekiska restaurangen. Efter den enorma portionen är man i total matkoma. Love it!


Giros (bild ej från Food Court)

Giros (bild ej från Food Court)
Haha, är det bara jag som blir totalt förvirrad när man kliver in i "fel" byggnad av de två Kista Studentbostädersbyggnaderna?
Ni ska bara veta hur många gånger jag har gått in i den andra, åkt upp till min våning och ställt mig framför "min" dörr och varit totalt förvirrad över att något stämmer inte med namnet på dörren, haha! Det händer när jag tar en annan hiss än den vanliga. Våningarna i byggnaderna ser verkligen likadana ut. 

Publicerad av Cristoffer kl 21:05
Taggar:


0 Kommentarer
Kommentera