2012-09-21 Huggsexa hos konkursdrabbade Expert


Då var det dags för nästa elektronikbutik att gå i konkurs. Nyligen var det On Off, men det företaget kommer folk nästan inte ihåg längre. Och vad är det för nytta med dessa fysiska butiker egentligen? Jag skulle aldrig köpa något i butik på grund av de löjliga priserna jämfört med online-butiker, utan jag går dit om jag vill kolla in en pryl jag ska köpa online. 

Experter (haha, no pun intented) säger att vad dessa butiker har att vänta sig i framtiden är att de snarare blir omvandlade till showroom med specialister med huvudfokus på att sälja online. 

Och i Kista Galleria kom det tydligen 1000 personer? Wow, jag visste att rean skulle vara bra men var den så bra egentligen? Tydligen blev vissa lite för upphetsade och kunde inte hålla sig för bråk i kön... Saker vissa gör gör en platt-tv! Vid tre stoppade de köandet för att kö-tiden var uppe i 3 timmar (!!!). Men för er som har is i magen kommer de att höja rabatten allt eftersom dagarna går för att målet är att allt ska säljas ur butikerna, till vilket pris som helst slutligen. Jag ska vänta ;)Publicerad av Cristoffer kl 20:18
Taggar:


0 Kommentarer
Kommentera