Studentbloggen


 
Namn: Christoffer Wiklöw
 
Ålder: 23 år

Kommer ifrån: Gävle

Pluggar: Journalistik

Inspireras av: Innovativa personligheter, metropoler, kulturkrockar, mys på en skybar, första kaffekoppen på morgonen.


Jag blir förvånad över att det sker så mycket skadegörelse i hissarna, varför sker det här? Jag menar det är ju enbart hyresgäster som har access till utrymmena som leder till hissarna. Varför försöra ens utrymme där man bor? Nolifers :p

Konstigt för jag tycker annars att det är mycket lugnt i korridorerna och trapphusen, och jag har inte märkt av att det har varit stökigt någonstans.

0 Kommentarer  |  Taggar:

Haha, jag läste om drickskulturen runtom i världen
och kom på ett roligt minne i New York när jag skulle tipsa i en taxi. När man drar sitt kort på skärmen framför en så får man också trycka in hur mycket man vill ge i dricks och jag råkade på något vis ge han då 0,1 dollar i dricks, alltså ungefär 60 öre hahahaha. Jag fick inget leende när jag lämnade honom, haha.

En annan gång när jag och en kompis som båda hade bott i Japan (där dricksar man inte) köpte öl i New York och glömde att ge servitören dricks varpå hon stirrade ut oss i en evighet och sedan sade "Well, you know in the USA you give tip...!". Haha, ja det är inte lätt :)0 Kommentarer  |  Taggar:


Lördagen den 27:e april kommer Fitness24Seven att öppna i Kista Science Tower, antagligen där Sats låg tidigare. Vilket perfekt läge! Skönt att slippa åka runt med en gymbag hela tiden. Dock har jag en känsla av att det kommer vara proppfullt där...

Men javisst Sats ligger ju närmare. Ska testa på det nästa vecka :)

0 Kommentarer  |  Taggar: