Studentbloggen


 
Namn: Christoffer Wiklöw
 
Ålder: 23 år

Kommer ifrån: Gävle

Pluggar: Journalistik

Inspireras av: Innovativa personligheter, metropoler, kulturkrockar, mys på en skybar, första kaffekoppen på morgonen.


Jag har haft enorma problem med mobiltelefoner detta halvår. Jag vet inte vad men det har inte varit min tur där än så länge. Alla möjliga problem har dykt upp och nu när det äntligen såg ut som att det skulle ordna sig (ja, jag är verkligen beroende av en telefon nuförtiden) så visade det sig att Telenor skulle vara extremt långsamma och svårhjälpliga med mig för att jag flyttade till Sverige förra året! Ja, jag återinvandrade till Sverige so what får jag inte teckna upp något avtal för det liksom?

Ja, to be continued och med ett gott slutt hoppas jag.

0 Kommentarer  |  Taggar:


Sveriges Nationaldag igår. Oj, den kom och gick minsann. Hur brukar ni fira den? Ja, i min familj har vi inte riktigt firat den dagen egentligen. Kanske ätit god mat? Lite jordgubbar kanske? Ja, inte mer än så egentligen. 

Men lite firande blev det ändå, fast för Pretto PR:s 5-årstfest på F12 istället. Några drinkar, lite träff av nytt och gammalt folk och lite taxiresa hem lullig. Och idag tillbaka till plugg igen. Totalt missade att jag hade föreläsning idag, och den amerikanska professorn vi har är så extremt sträng om man är borta – jag måste skriva en sexsidig rapport om vad föreläsningen handlade om. Haha, japp så ligger det till. 

Kom på att mer än halva året har nu gått! Vad fort! Nu kommer resten att flyga iväg, jag vet att minst sju länder till kommer att besökas innan året är slut så det finns mycket kvar att göra innan jorden går under (som är i slutet av december enligt Mayakalendern). 

0 Kommentarer  |  Taggar:


Helgen spenderades mest i sängen där jag låg sjuk. Idag verkar värmen vara tillbaka och denna vecka har en massa roligt inplanerat. Mycket pluggande men det är helt ok. Ah, om det kunde vara såhär varmt och skönt hela tiden i Sverige. Go global warming! Haha, nej så kan jag inte säga :) 

Förra året vid den här tiden rörde jag mig runt på internet för att hitta ett boende i Stockholm, det var inte lätt och kändes länge hopplöst. Innan jag flyttade in i Kista Studentbostäder bodde jag hos en kvinna med en etagevåning i Örnsberg. 

Boendesituationen är en av de allvarligaste problemen i Stockholm just nu. Det hindrar hela regionen från att utvecklas, och det är ju tragiskt att folk flyttar ifrån staden för att få ett bra & eget boende. Det är absurt att det inte byggs mer boende, skyskrapor och hyresrätter överallt i stan där det finns möjligheter. 

0 Kommentarer  |  Taggar:


Ja, äntligen säger jag bara. Visst jag skulle egentligen köpa den nya iPhonen som kommer i höst men jag orkar ärligt talat inte vänta. Jag vill kunna fota och dokumentera denna sommar då det kommer att hända så mycket. 

Så, efter att ha haft en massa problem detta år med mobiler så har det äntligen fått ett gott slut med en Samsung Galaxy S3 som släpptes för mindre än en månad sedan. Kärlek. Ah, äntligen är jag tillbaka på internet och de sociala medierna som normalt igen. Vad jag har väntat, och vad jag har sett fram emot att kunna hänga med vad som händer där ute i världen med trender, nyheter och teknik. Och att kunna fota som vanligt igen! Jag finns på instagram (origo) eller twitter (wiklow) förstås nu :).

Eftermiddagen spenderades på Djurgården; Garden Party! För första gången kände jag av svensk sommar (!). 
 

0 Kommentarer  |  Taggar: