Studentbloggen


 
Namn: Christoffer Wiklöw
 
Ålder: 23 år

Kommer ifrån: Gävle

Pluggar: Journalistik

Inspireras av: Innovativa personligheter, metropoler, kulturkrockar, mys på en skybar, första kaffekoppen på morgonen.
Hit åker jag på midsommardagen: vackra Mykonos ute i det egeiska havet. Äntligen säger jag bara, även om det har varit vackert väder här i Stockholm så är det väldigt ostadigt. Och grekisk mat är ju underbart! Just nu är också Grekland en av de mest prisvärda resmålen för en svensk, wohoo!

0 Kommentarer  |  Taggar:
Framför Berlinmuren där SS hade sitt högkvarter. 


 
Fylla 25 år i Berlin är ju en jättebra idé! Stan är ful, skabbig, excentrisk, spännande och en fågel fenix ur askan samtidigt. Här finns det mycket intressanta saker som händer inom gentrifiering precis Kista genomgår nu: nya satsningar på att bygga upp området. Berlin är en av de hetaste resemålen just nu i Europa, om inte den mest spännande. Men det är nu, om 10-20 år är gentrifieringen total och då kommer vi inte alls ha samma vibe i staden. 

0 Kommentarer  |  Taggar:

Det här äter jag dag ut och dag in som middag efter gymmet. Bulkar en massa för att lägga på ungefär 5 kilo i kvalitativ massa. 

Samtidigt så pluggar jag det sista inom journalistisk produktion på JMK. Vi har grymt kul med mycket hands-on inom olika artiklar såsom grävande journalistik, ekonomi, personporträtt, radio etc. Och snart börjar första praktiken. Jag ska vara delaktig i produktionen av studenttidningen Gaudeamus. Från scratch till tryck. Efter det sticker jag till Berlin för lite semester där jag kommer fylla 25 år, wohooo!

1 Kommentarer  |  Taggar:


Är det bara jag som har sett affischerna nere i gallerian som visar Kista Galleria utbyggt med en hög byggnad vid ena torget och tvärbanan som åker förbi en liten fontän? Spännande om det är dessa planer!


0 Kommentarer  |  Taggar:
0 Kommentarer  |  Taggar:
0 Kommentarer  |  Taggar:


Äldre